bugün

entry'ler (2355)

her sabah güler yüzle uyanan insan

Norveç'te yaşıyordur, isveç'te yaşıyordur.

Türkiye'de yaşıyorsa da delidir büyük ihtimal.

oyumuzu neye göre veriyoruz

Oyumuzu kötünün iyisini seçmeye çalışarak veriyoruz. Biliyoruz ki Türk siyasetinden bir cacık olmaz. Biz de ancak çok kötü olmasın da az kötü olsun derdindeyiz işte.

dacia sandero stepway

0.9 motoru olup arazı aracı sınıfına nasıl girdi bu araç anlamadım hala ben.

Uzun lafın kısası bok gibi araç.

pendik

Çocukluğumda sahildeki mcdonaldsın gerisindeki caminin orada aile çay bahçesi vardı, önünden denize girerdik büyükler çayını içerken.

Şimdi oralar dolgu hep tabi. Doldura doldura deniz bırakmayacaklar da şükür insan ömrü kısıtlı.

yaşadığınız muhitin kötü yanları

"Ümraniye" ne kadar iyi olabilir ki kötü yanlarını söyleyeyim. Hayır çocukluğum da pendik'te geçti işin kötü yanı. Al birini vur ötekine.

sven göran eriksson

Az önce liverpool efsaneleri ile ajax efsanelerinin oynadığı maça denk geldim. Yardım/moral maçıymış. Sven-Göran Eriksson'a ocak ayında kanser teşhisi konmuş, doktorlar da en fazla 1 yıllık ömrünün kaldığını söylemiş. Liverpool efsanelerinin başında da eriksson vardı.

Üzüldüm vallahi duruma. Çocukluğumda takımların başında izlediğimiz adamın, bile bile sayılı ömrünün kalması üzdü sözlük.

Düşünsene, yaşayacağın sürenin sadece 365 gün ile sınırlı olduğunu biliyorsun ve yaşamaya devam ediyorsun. Üzücü.

en iyi kişiliğe sahip burç sıralaması

Üniversite dönemimde bir arkadaşım "başak burcu sarıdır aklı fikri karıdır" demişti.

Başak burcu ve sarı olmam dışında hiç bir problem yok.

sigara yaktıran düşünceler

Yeni neslin yaşayacağı hayat üzüyor beni gerçekten. Biz 1x emek ile bir yerlere geldik. Siz şu an 10x ile zor gelecek durumdasınız. Üzücü ama durum bu. Çok çok fazla emek vermeniz gerekiyor bir yerlere gelebilmek adına.

bir akpli repliği bırak

"Telefonunu göster"

liseden mezun olduğunuz an ne hissettiniz

Lise mezuniyeti çok uzun zaman önce oldu. Tam hatırlamıyorum da üniversite mezuniyetinde, geçici mezuniyet belgesini öğrenci işlerinden alıp kampüsü son kez terk ederken mutlu olduğum kadar hiç mutlu olmamıştım. Sonra işe güce başlayınca da o mutluluk yerini keşkeye bıraktı. Klasik "şimdiki aklımla üniversitede olsaydım" ile başlayan çok cümle kurdum ana üniversite mezuniyetimin üstünden bile 12 sene geçmiş diye düşününce hayat devam ediyor diyorsun.

30una gelmemiş gençler, zamanınız kıymetini gerçekten bilin. 30 yaş gerçekten farklı bir checkpoint. Oradan sonrası akıyor akıyor. Anlamıyorsun hiç birşey. 20li yaşlara girdiğinizdeki ne oluyor ulen yanında hava civa haberiniz olsun. Çok fena şeyler bekliyor sizi 30u geçtikten sonra.

erkeklerin kendinden üstün kadınlara yürümemesi

Biz erkekler basit canlılarız. 2.bir planımız olmaz hiç bir zaman. Reddedilme durumunda be yapacağımızı bilemediğimizden de bizden üstün olan kızlardan uzak durmaya çalışırız.

He kimisinde deli özgüveni var. Ne tipine bakar, ne karakterine, ne bilgisine. Dümdüz yürür gider. Kadın da (bu tamamen tahmin) herkesin ondan uzak durduğunu düşünüp bu tipe ok der. Sonra cesaret edemeyenler de "ulan kadına bak, yanındakine bak" diye söylenir durur.

hangi profilden daha iyi göründüğünü bilmemek

Bu yüzden cep telefonlarına seri çekim özelliği getirdi şirketler. Diğer türlü öyle çek, böyle çek diye çeken kişiyi illallah ettiriyordu bazıları. Şükür şimdi tek seferde 978milyon tane çekip ne yapıyorsan yap diyebiliyoruz.

php

Boş zamanlarında ufak tefek ancak bir yığın işimi kolaylaştıran scriptleri yazmama vesile olan kodlama dili. Çok tatlı bir dilmiş. Yıllarsa asp ile ne cebelleşmişim sözlük böyle.

herkes fakirse neden avmler dolu

"Telefonunu göster" dayılar sözlüğe giriş yapmış sanırım.

öldükten sonra her şeyin bitmesi

Ölümün bitkisel hayatın bir tık daha ağır olanı gibi birşey okumuştum bir yerde. Ölümün ilk anlarında beyin fonksiyonlarının kısa bir süre daha devam ettiği, çevredeki sesleri algıladığını savunuyor bir kesim. Mantıklı da gelmiyor değil. Bir anda tüm fonksiyonların durması abes geliyor. Ama öğrenmek için tek bir şansımız var tabi sıradan insanlar olarak.

100 bin tl biriktirip 1 sene çalışmadan yaşamak

Birde zamanda yolculuk yok diyorlar. Bak gibi var. 100bin lira 1 yıl geçinebileceğini sanmanın başka açıklaması yok. insanlar 15-20 günde 100bin lira harcıyor bu devirde.

derdime derman spiderman

Tüm gün ofiste söylediğim şarkı.

hemşirelik neden 4 sene

Neden olmasın?

14 şubat 2024 lazio bayern münih maçı

Bayern Münih'in 17 şut çektiği ama hiç birini kaleye isabet ettiremediği maç.

ne kadar maaş alsanız mutlu olurdunuz

1 tane sıfır atıldıktan sonra şu ekonomiye göre 40000 lira yeterli olurdu sanırım.